Montesori_materijal

Udruženje vaspitača Zlatiborskog okruga je 1. aprila organizovalo Stručne susrete vaspitača. Gostima su njihove buduće kolege, studenti učiteljskog fakulteta, dobrodošlicu  poželeli pesmom.

U nastavku ovog teksta možete videti fotografije sa izložbe Montesori materijala koju su priredili studenti druge godine i profesorka Snežana Marinković.

 

Snezana_Sarovic

 

U plenarnom delu, goste je pozdravila predsednica Udruženja, Snežana Šarović, koja je i najzaslužnija za odličnu organizaciju ovog događaja. Vaspitači iz vrtića Neven su pripremili reviju dečijih maski i kostima, a mališani su svojim nastupom svima ulepšali dan.

 

 

Ljiljana_Todorovic

 Zorica_TodorovicUčesnicima su se obratili predstavnici lokalne uprave i Učiteljskog fakulteta i potpredsednica Saveza udruženja vaspitača Srbije, Ljiljana Todorović, a direktorka PU Užice, Zorica Todorović, je održala inspirativan govor.

Snezana_MarinkovicProfesorka dr Snežana Marinković je svoje predavanje posvetila temi koncepcije stručnog usavršavanja vaspitača u Srbiji, a organizacija Obrazovanje plus je predstavila svoj program Rezilijentnost – da nauči svako da stres prevaziđe lako!

U popodnevnom delu su se vaspitači družili na prezentacijama koje su pripremile knjihove kolege iz Požege, Beograda, Kruševca, Mladenovca i Užica.

Dve izložbe su bile postavljene za učesnike skupa, Bukvar u Srbiji i Montesori radni materijali za decu.

Montesori_materijal_2

Montesori_materijal_3

Montesori_materijal_5

Montesori_materijal_6

Montesori_materijal_7

Montesori_materijal_8

Montesori_materijal_9

Montesori_materijal_11