kONKURSOrganizacija Obrazovanje plus ove godine proslavlja deset godina svog postojanja i uspešnog rada. Čitave godine, realizovaćemo različite aktivnosti kroz koje će se obeležavati ovaj značajan jubilej. 

Kao prvu u nizu aktivnosti,   raspisujemo nagradni konkurs OBRAZOVANJE PLUS U MOM ŽIVOTU za sve učesnike programa koje smo do sada realizovali.

Kako bi i učesnici programa koji će se organizovati do kraja godine imali mogućnost da osvoje neku od nagrada, krajem godine će biti raspisan još jedan konkurs.

Prvi nagradni konkurs je otvoren do 8. maja, a za učesnike su obezbeđene lepe nagrade. Glavni sponzor je turístička agencija SIM TOURS iz Beograda, koja za prvu nagradu dodeljuje putovanje u Grčku za dve osobe, od 21. do 31.05.2013. i boravak u vili “FEDRA DE LUX”- PARALIA.

Druga i treća nagrada su poklon paketi sa knjigama.

Sledeći nagradni konkurs će biti raspisan krajem novembra, tako da će na njemu moći da učestvuju i oni koji budu pohađali neki od programa obuke koji će do tada biti realizovani.

U septembru će u Beogradu biti realizovan Festival obrazovanja, u okviru kojeg ćemo održavati besplatne tribine, radionice i predavanja, a javnost će o tome, kao i o drugim aktivnostima, biti blagovremeno obaveštena.

Dokumentacija za konkurs se može preuzeti na sledećim linkovima:

              Uputstvo za učešće na konkursu 

              Formular za učešće na konkursu

              Nagradno putovanje

Nama u organizaciji Obrazovanje plus,  poslednjih 10 godina su bile iskustvo rasta,

razvoja, lepih poznanstava, dešavanja i druženja.

Zahvaljujemo se svim saradnicima, prijateljima i polaznicima naših obuka na podršci i poverenju

i nadamo se da ćemo u godinama koje su pred nama postati još bogatiji

kroz nova iskustva, prijateljstva i saradnju.