Aktuelno

Malim koracima do velikih promena naziv je priručnika koji je za vas napisala Žana Borisavljević, osnivač Obrazovanja plus, organizacije koja se bavi očuvanjem i negovanjem ljudskih vrednosti. Žana je bila mnogo više od osnivača i pokretača organizacija, ideja, seminara i projekata za profesionalni i lični razvoj. Bila je prijatelj, koji svojom energijom snaži, okrepljuje, isceljuje dušu i daje krila svima koji se spremaju da polete. Bila je divno biće, mekog srca, čarobnog osmeha i duše velike i tople. Dotakla nam je život. Dotakla, razigrala, obojila bojama duge i unela sunce i radost... Zauvek.

Žana nas je pre godinu dana napustila, ali njena prisutnost i dalje traje. Svoj pozitivan stav prema životu, lepotu i radost življenja prenosi i na nas. Priručnik koji nam je priredila je nastao iz bogatog iskustva i dugogodišnjeg uspešnog rada na ličnom i duhovnom razvoju. Rezultat je žudnje za nečim većim i uzvišenijim od svakodnevnog iskustva. Nadamo se da ćete inspirisani mesečnim temama beležiti svoja razmišljanja i da će vam priručnik pomoći na putu ličnog razvoja. Želimo vam da, iz dana u dan, malim koracima i sve većom snagom, uz mnogo ljubavi, budete sve bliži sebi. Srećan vam put!

obrazovanje-plus-HEDER

izdanaudan_sajt

dete_plus_popust_50

Organizacija Obrazovanje plus u junu daje mogućnost predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama da za svoje zaposlene organizuju neki od naših akreditovanih seminara po ceni koja je 50% umanjena u odnosu na uobičajenu cenu.  
Više u nastavku.

 

 

 

Opširnije...

poletarac_logo

Naše saradnice Tamara Todorović i Jelena Kostić, u okviru centra za vanškolske aktivnosti i podršku porodici POLETARAC organizuju letnju školigraonicu za decu uzrasta od 7 - 11 godina. U nastavku više informacija.

 

Opširnije...

kONKURSPovodom desetogodišnjice svog postojanja, organizacija Obrazovanje plus ove godine organizuje niz aktivnosti, od kojih je jedna nagradni konkurs za sve učesnike programa koje smo do sada realizovali. Glavna nagrada je desetodnevni boravak u Grčkoj za dve osobe u vili “FEDRA DE LUX”- PARALIA i nju je osvojla Vesna Ivanov, medicinska sestra-vaspitač  iz PU „Čarolija“  u Vršcu. Čestitamo Vesni i nadamo se da će znanja stečena na našim obukama nastaviti da primenjuje u ličnom i profesionalnom životu.

Zahvaljujemo agenciji SIM TOURS koja je obezbedila ovu nagradu.

Uskoro slede informacije o daljim aktivnostima u vezi sa obeležavanjem desetogodišnjice našeg rada.

Oplusss 

Akreditovani seminari Obrazovanja plus u maju 2013. godine, u Beogradu.

Primamo individualne prijave.

Za više informacija, preuzmite postere u nastavku.

Registracija i informacije: 065-328-4590

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Opširnije...

Budjenje_ljubavi_jun_2013Program Buđenje ljubavi, po treći put u Beogradu, u junu 2013.

Trodnevni seminar koji je ujedno i uvod u međunarodni program Put ljubavi (Path of Love) je  zasnovan na holističkom pristupu u radu na ličnom razvoju.

Opširnije...

kONKURSOrganizacija Obrazovanje plus ove godine proslavlja deset godina svog postojanja i uspešnog rada. Čitave godine, realizovaćemo različite aktivnosti kroz koje će se obeležavati ovaj značajan jubilej. 

Kao prvu u nizu aktivnosti,   raspisujemo nagradni konkurs OBRAZOVANJE PLUS U MOM ŽIVOTU za sve učesnike programa koje smo do sada realizovali.

Kako bi i učesnici programa koji će se organizovati do kraja godine imali mogućnost da osvoje neku od nagrada, krajem godine će biti raspisan još jedan konkurs.

Opširnije...

Uhvati_zivot_logo

U Beogradu će se od 13. marta realizovati šestonedeljni kurs za žene, Uhvati život.

OVDE  možete preuzeti poster sa informacijama.

Voditeljka kursa je Žana Borisavljević, autorka priručnika za lični razvoj

Iz dana u dan -malim koracima do velikih promena.

Opširnije...